Promosi Hebat!!

Lesen GDL D/E
DAFTAR SEGERA!

RM450

Lori GDL (D)

Lesen GDL adalah lesen kenderaan barangan melibatkan pengangkutan yang membawa barangan untuk mengangkut barang-barangan.

blank

RM500

Lori GDL (E)

Lesen GDL adalah lesen kenderaan barangan melibatkan pengangkutan yang membawa barangan untuk mengangkut barang-barangan. Antara lesen GDL Kelas E ialah Motokar Berat Kejur (Lori Rigid).

blank

RM1200

Lori GDL Bersendi (E)

Lesen GDL Bersendi digunakan untuk pemandu kenderaat berat vokasional. Lori yang termasuk di dalam kategori ini termasuklah lori treler, lori tangki dan lori kontena.

blank

RM1050

E Full

blank

RM750

PSV E-Hailing

blank

RM800

PSV Van (D)

blank

RM1050

PSV Bas (E)

Daftar Di Sini

Isi sahaja Borang di bawah, Kami akan menghubungi anda sebentar lagi! * Tertakluk kepada Terma & Syarat tertentu.

Untuk LAYAK memohon bagi kursus ini, Calon perlu memiliki Lesen Memandu Kelas D bagi tempoh 3 tahun dan Ke atas, (1 tahun setelah tamat Lesen P).

Syarat Kelayatan

Dokumen yang Diperlukan

Apa Yang Anda Akan Dapat

Jurulatih yang berpengalaman

Jurulatih & Penceramah yang berpengalaman

3x Cuba Untuk Ujian Teori / Komputer

Uji Cuba Percuma Sehingga Lulus. Tiada Bayaran Tambahan

Kemudahan Asas Disediakan

Kemudahan disediakan

Makanan dan Minuman Sepanjang Kursus

Makanan & Minuman Percuma Sepanjang Kursus

Kampus Klang

(Kami tidak beroperasi melalui francais atau ejen, semua nombor hubungan yang dipaparkan adalah milik Akademi Memandu Sekalian Sdn Bhd kami)

blank

Lokasi & Waktu Niaga

Info Bisnes

Profile Akademi Memandu Sekalian

Ditubuhkan pada tahun 2015, Akademi Memandu Sekalian dilesenkan dan dianugerahkan sebagai ACADEMY DRIVING TERBAIK & 5 STAR Rated Driving Academy oleh Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia. Dilengkapi secara menyeluruh dengan kemudahan litar memandu dan menunggang yang dibina secara profesional, kampus utama kami terletak di Klang. Kami komited dalam menyediakan perkhidmatan Latihan Profesional & Pendidikan Pemandu Terbaik untuk Calon Tempatan dan Antarabangsa kami, dengan fokus yang kuat pada Pemanduan Selamat dan mematuhi peraturan dan undang-undang jalan raya setiap saat dan dalam keadaan apa pun.

blank
blank